Jadłospis

DataDanie
03.02.2025Kasza jęczmienna.
Kotlet schabowy.
Surówka z białej i czerwonej kapusty.
Kompot.
04.02.2025Ziemniaki.
Filet z kurczaka panierowany.
Mizeria.
Kompot.
05.02.2025Kluski śląskie.
Gulasz wieprzowy.
Sałatka z ogórka kiszonego i jabłka.
Kompot.
06.02.2025Ryż.
Filet w cieście naleśnikowym.
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka.
Kompot.
07.02.2025Ziemniaki.
Ryba z pieca.
Surówka z kapusty kiszonej, jabłka, marchewki z dodatkiem koperku.
Kompot.
10.02.2025Makaron z sosem słodko-kwaśnym z kurczakiem.
Kompot.
11.02.2025Ziemniaki.
Kotlet mielony.
Buraczki z jabłkiem.
Kompot.
12.02.2025Ziemniaki.
Schab duszony.
Surówka wiosenna.
Kompot.
13.02.2025Gołąbki.
Sos pomidorowy.
Kompot.
14.02.2025Ziemniaki.
Ryba smażona.
Surówka colesław.
Kompot.
Wykaz alergenów w posiłkach dostępny jest na stołówce szkolnej.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status