Jadłospis

DataDanie
17.03.2025Ziemniaki.
Nuggetsy.
Mizeria.
Kompot.
18.03.2025Kasza jęczmienna.
Kotlet mielony wieprzowo-drobiowy.
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka.
Kompot.
19.03.2025Ziemniaki.
Filet z pieca.
Sos koperkowy.
Buraczki z jabłkiem.
Kompot.
20.03.2025Kopytka.
Gulasz wieprzowy z warzywami.
Surówka colesław.
Kompot.
21.03.2025Ziemniaki.
Ryba smażona.
Marchewka z groszkiem.
Kompot.
24.03.2025Łazanki z mięsem.
Kompot.
25.03.2025Ziemniaki.
Filet panierowany.
Sałatka z ogórka kiszonego z jabłkiem.
Kompot.
26.03.2025Ryż.
Schab duszony z pieca.
Warzywa z patelni.
Kompot.
27.03.2025Naleśniki z serem i dżemem.
Kompot.
28.03.2025Ziemniaki.
Ryba z pieca.
Surówka z kapusty kiszonej, marchewki, jabłka z dodatkiem koperku.
Kompot.
Wykaz alergenów w posiłkach dostępny jest na stołówce szkolnej.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status