Jadłospis

DataDanie
14.04.2025Makaron.
Sos słodko-kwaśny z kurczakiem.
Kompot.
15.04.2025Kluski śląskie.
Gulasz wieprzowy.
Sałatka z ogórka kiszonego i jabłka.
Kompot.
16.04.2025Ryż.
Filet w cieście naleśnikowym.
Surówka z marchewki i jabłka.
Kompot.
17.04.2025Ziemniaki.
Schab z pieca.
Mizeria.
Kompot.
22.04.2025Ziemniaki.
Filet panierowany.
Sałatka z pomidora i ogórka.
Kompot.
23.04.2025Ziemniaki.
Kotlet mielony.
Buraczki z jabłkiem.
Kompot.
24.04.2025Kluski leniwe z sosem truskawkowym.
Kompot.
25.04.2025Ziemniaki.
Ryba smażona.
Surówka z kapusty kiszonej, marchewki i jabłka.
Kompot.
28.04.2025Łazanki z mięsem.
Kompot.
29.04.2025Pierogi ruskie.
Surówka z marchewki i brzoskwini.
Kompot.
Wykaz alergenów w posiłkach dostępny jest na stołówce szkolnej.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status