Jadłospis

DataDanie
30.04.2025Ziemniaki.
Filet panierowany.
Sałatka z ogórka i pomidora.
Kompot.
05.05.2025Ryż.
Gulasz z indyka – filet z warzywami.
Kompot.
06.05.2025Ziemniaki.
Ryba z pieca.
Mizeria.
Kompot.
07.05.2025Makaron z serem i musem truskawkowym.
Kompot.
08.05.2025Ziemniaki.
Sznycle wieprzowe.
Sos koperkowy.
Buraczki z jabłkiem.
Kompot.
09.05.2025Ziemniaki.
Ryba smażona.
Surówka z kapusty kiszonej, marchewki, jabłka z dodatkiem koperku.
Kompot.
12.05.2025Makaron spaghetti.
Sos słodko kwaśny z kurczakiem.
Kompot.
16.05.2025Pierogi ruskie.
Surówka z marchewki i jabłka.
Kompot.
19.05.2025Ziemniaki.
Eskalopki.
Sałata lodowa z pomidorem, ogórkiem i kukurydzą.
Kompot.
20.05.2025Kasza kus kus.
Schab z pieca.
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka.
Kompot.
Wykaz alergenów w posiłkach dostępny jest na stołówce szkolnej.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status