Jadłospis

DataDanie
31.03.2025Makaron.
Sos serowo-szpinakowy z mięsem.
Kompot.
01.04.2025Ziemniaki.
Zrazy wieprzowe.
Sos koperkowy.
Marchewka z porem.
Kompot.
02.04.2025Fasolka po bretońsku.
Chleb.
Kompot.
03.04.2025Ryż.
Gulasz wieprzowy.
Surówka z czerwonej kapusty, marchewki i jabłka z dodatkiem ogórka kiszonego.
Kompot.
04.04.2025Ziemniaki.
Ryba smażona.
Mizeria.
Kompot.
07.04.2025Ziemniaki.
Nuggetsy.
Sałatka z ogórka i pomidora.
Kompot.
08.04.2025Strogonow.
Chleb.
Kompot.
09.04.2025Ziemniaki.
Filet z pieca w sosie własnym.
Sałata lodowa, pomidor i kukurydza.
Kompot.
10.04.2025Kasza jęczmienna.
Pulpety drobiowo-wieprzowe.
Marchewka mini.
Kompot.
11.04.2025Ziemniaki.
Ryba z pieca.
Surówka z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka.
Kompot.
Wykaz alergenów w posiłkach dostępny jest na stołówce szkolnej.
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status